Mijn kunst is uniek, creatief en betaalbaar.

Daar zit je dan, lekker voor de televisie, kijkend naar je favoriete serie of woonprogramma (knipoog). Tijdens de saaie en vervelende reclames van je programma zit je een beetje rond te kijken in jouw kamer.

Elke keer valt je die kale plek op je muur op waar iets aan ontbreekt. Je wilt er graag iets ophangen… Maar wat?

In een ideale wereld zou jij graag mooie kunstwerken ophangen die een betekenis hebben voor jou. Het probleem alleen is dat het boven je budget is.

Laat ik nou de oplossing hebben voor jou. Ik ontwerp unieke posters en teken portretten met passie, zo zorg ik ervoor dat jouw interieur een mooie eyecatcher krijgt!

Over Brush Noir Voorbeeld

Ik vind het belangrijker om mensen iets moois te geven dan dat ik er flink veel winst op wil maken. Helaas kan ik het niet gratis doen, er zijn toch rekeningen die betaald moeten worden.

Toen ik een jaar of 12 was (ondertussen 17 jaar terug) ben ik begonnen met grafisch ontwerpen van kleine bannertjes en logos, de goede oude tijd. Door de jaren heen heb ik een aantal opleidingen afgerond en heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse ontwerpbureaus, zie mijn recente porfolio.

Het waren mooie jaren maar ik was toe aan iets anders, vandaar dat ik mijn eigen webshop ben begonnen. Nu kan ik mijn creatieve behoeften loslaten op de wereld.

Om je niet langer op te houden, stuur ik je gelijk door naar de Brush Noir Shop. Kijk rustig rond, ik weet zeker dat er wat moois of speciaals voor je tussen zit.

Is dit niet het geval? Geen nood, ik doe ook Custom Design.

Dat wil zeggen dat ik al jouw “ontwerpwensen” laat uitkomen. Voor meer informatie hierover verwijs ik je door naar de Custom Design pagina.

Brush Noir Profile